Kalender

tirsdag, april 25, 2006

Sviland A-lag

Første serie kamp:Sviland-Hovserad


Dette var en kamp Sviland i utgangspungte burde ha vunnet med 5-6 mål.
Sviland begynte kampen meget bra,og var gode de første 15 min.Scoret også mål i denne perioden, men så var det stopp.
Spillerne fikk det plutselig for seg at det eneste Sviland kunne var å slå ballen langt mot ikkje akkurat hode sterke Henning som spilte midt spiss.Med tanke på det faktum at midtstopperene til Hovserad såg ut som avkom eller kloninger av Goliat.Ble det ganske enkelt for hovserad og stå og stange ut ballen.Men det er lett å begynne å slå langt, vist ikkje vinger og midbane spillere er inntresert i ballen.
Men men, må berømme første omgangen til midtbane spiller John Arne Stangeland han jobbet utrettelig og gikk på mange løp i bakrom.En slags leo med teknik:-)
Forsvaret var solid nok,men slapp hovserad litt lett igjennom et par ganger i første omgang.Og i forsvar må eg få lov å berømme evig unge Toro som igjen spilte en solid kamp med rutine og evne til å gjøre ting enkelt.Kenneth og Geir var også solide i midtfororsvaret.Som dere sikkert skjønner var det nok rutine i de bakre rekker hos sviland.
Men det var en fortjent seier, Sviland presset heile andre omgang og fekk lønn for strevet då fotball talentet Morten Muklebust sente en nydelig passning til den raskeste pappaen på laget, nemlig kaptein Jarle Barsnes!! som gjorde som han pleier når han er aleine med keaper, nemlig og score.Første målet var en flott enkelt mann prestasjon av John Arne,han driblet et par mann og avsluttet fint med et flott venstre skudd til venstre for keaper.
POENG:
3 poeng:Kenneth Tjessem(har fått en nye vår med nye trenar)
2 poeng:John Arne Stangeland(har fått en nye vår som midtbane spiller)
1 poeng:Mark Skeie(jobbet bra og vant en del dueller i luft krigen på sviland)
Undertegnene har vist fått en slags ny høst eller vinter.Men siterer vår gode guvarnør i Callifornia Arnold: I`ll be back!!!!!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Morten Myklebust e navnet takk:P

Anonym sa...

Bare fordi jeg er 20 år yngre enn de andre i forsvaret forventer jeg omtale. Trenger ikke være mye, bare navnet mitt lizzm. Føler du skylder meg det etter at jeg ga deg 2 poeng etter dagens kamp ;)
Mvh Tore