torsdag, april 19, 2012

Kåsen - Sviland 4-2

4-4-2: Ronny Ludvigsen - Marius Lima, Kenneth Tjessem, Morten Myklebust, Thomas Berge - Tor Egil Julfeldt, Sem Stangeland, Jan Tore Kristiansen, Aleksander Tjessem - Sveining Oseland, Tim Rene Danielsen.

Benyttede innbyttere: Even Grande og Lars Ove Tjessem

Kåsen kjørte kampen fra start og brukte et veldig dyptliggende Svilandslags som rundingsbøyler.
I tillegg var de effektive og ledet 3-0 etter 15-20 min. I første omgang var Kåsen best på alt, og satte tempo i spillet. Etter 3-0 roet de ned spillet, og ballen gikk i lengderetning fra begge lag uten at det ble de helt store sjansene.

Sviland åpnet litt høyere i banen i andre omgang og presset på for scoring. Grunnet oppvarming fikk jeg ikke helt med meg oppbygning til svilands første mål. Aleksander scoret målet.
Kort tid etter scoret Kåsen 4-1 målet, og det var i realiteten over.
Etter dette åpnet det seg for litt flere sjanser og Sviland fikk sitt andre mål på en veldig god overgang der ballen ble slå inn fra kant, og Timmi satte ballen kontant i mål.
Spillet fortsatte å gå i lengderetning fra Sviland, men grunnet et svakt midtforsvar genererte dette noen sjanser, som dessverre ikke førte til flere mål.
Svilandsspillerne gikk etterhvert tom for energi, og med en liten benk var det få som kunne komme innpå.