Kalender

torsdag, august 12, 2010

Finale Vinterserien 2010

Jeg vil med dette gratulere Muskel FK med seieren i årets Vinterserie. De vant gårsdagens kamp 2-1.

Sviland stilte med følgende lag:
442: Ronny - Jani, Jørn, Morten, Kjelli - Arild, Svein, Trond, Aleks - Timmi, Kjartan
Benk: Sveinung, Oddbjørn, Toro, Kenneth, Oli, Thomas




Dagens dommer var fjorårets Svilandtrener, og alltids like objektive, Kjetil Stangeland. Farfaren gjorde en god kamp til tross for en aldri så liten glipp ved Muskel til første mål, men det skal vi komme tilbake til.

På en usedvanlig fin bane, "finere enn Viking Stadion" som Muskelspiss (bokstavelig?) Kjelli sa det, skulle endelig Vinterserien avgjøres. Sviland var fast bestemt på at denne kampen skulle vinnes og gikk derfor resolutt til verks. De første 10 sekundene av kampen hadde vi 100% ballbesittelse. Dette tallet jevnet seg noe ut utover kampen. Vi spilte tålig bra de første 20 minuttene og kom til flere gode avslutninger uten at vi fikk ballen i mål. Blant annet  Jani og Sveinung hadde sine muligheter.

Så var det Muskel da, de stilte med to svært raske spisser og da en av dem (Jarle) ble gjennomspilt på noe som luktet offside lang vei var han ikke vanskelig å be. Sikkert som alltid satte Viking2-dødaren ballen sikkert i mål bak Ronny. Hvis dommer-Kjetil hadde sett denne offsiden ville du fått 12 øyne av 12 mulige på en rollespillterning, men du må nå nøye deg med 10. Etter dette vippet kampen frem og tilbake, Sviland var nok det førende laget selv om Muskel hadde de største sjansene.

I andre omgang var Muskel uten tvil det beste laget, men 2-0 målet deres var likevel av aller billigste sort. Etter en liten misforståelse mellom Jani og Ronny gikk Muskel opp i 2-0 ved å slå ballen lekende lett over to forbausede Svilandsspillere. Det var likevel nok av tid igjen til å hente opp ledelsen selv om det så litt mørkt ut. Det er noe usikkerhet omkring hendelsesforløpet til Svilands mål, men slik husker jeg det. Kom gjeren med korrigeringer.

Arild fikk ballen ute på høyrekanten og driblet seg inn på tvers av 16m hvor han sentret til Trond som prøvde et skudd som keeper ga retur på, men der var Sveinung " Ian Rush" Oseland og trillet ballen i mål fra kort hold.

Ellers kan man jo nevne Kjartans volleyskudd som traff selve krysset; det hadde fortjent en bedre skjebne.
Kampen ebbet ut og Muskel vant.

Kan jo gratulerer Mr Muscle himself, Frode Bjelland, med sin tredje seieren i Vinterserien

Red.anm: TRond Laland ble kåret til Svilands beste i denne kampen

1 kommentar:

Anonym sa...

Vil takke for kampen, og bare si det at Sviland nok var det beste laget igår, men Muskel var mest effektive :-)