Kalender

tirsdag, mai 18, 2010

Suldal - Sviland

Sviland tok den veldig lange turen i den veldig gode bussen på den veldig dårlige veien helt til Suldal kun for å komme tomhendt hjem.
Igjen.


Vi stilte med følgende lag: 
Ronny - Arild, Jani, Morten, Oli - Jørn, Trond, Svein, Alex - Sveinung, Kjartan
Benk: Timmi, Thomas Berge, Trond Langeland og i verste/beste fall hadde Kenneth med skoene.

Første omgang kan vi bare sette en stor fet strek over. Dette var til og med verre enn stortapet for Bryne 3. Ingenting stemte for oss. Ikke en pasning traff medspiller. Dette var en omgang som var helt og holdent Suldals.

I andre omgang kom vi langt bedre med og hadde til og med sjanser, på en av disse scoret Kjartan etter en utsøkt pasning fra Trond Laland. Dette var også omgangen hvor Trond Langeland gjorde et utrolig gledelig comeback. Vi presset kraftig på i andre omgang uten å klare mer enn dette ene målet, selv om vi hadde sjanser til å utligne. Når så det er sagt så var vi jammen heldige som ikke slapp inn mål i andre omgang. Suldal hadde noen enorme sjanser som Keeperonny både var heldig og god som fikk klarert (med god hjelp fra forsvaret). Det ble delt ut tre gult kort til Sviland. Ett til Oli for å sparke bort ballen, ett til Jani for å klage på dommeren (må stå over neste kamp) og ett til Jørn for å levere en Pondustackling - tre vel fortjente kort. 

Vi har enda ikke tatt poeng på bortebane i år. Heldigvis har vi heller ikke avgitt poeng hjemme. 
Neste kamp er hjemme mot Jørn Brekkes, Vardeneset 2, 24.mai kl 1900.

2 kommentarer:

Anonym sa...

di som vil lesa suldals syn på kampen kan gå inn på suldals si hjemmesida som er suldal id
rettslag.no

kenneth

Terje sa...

www.suldal-il.no for å ver litt meir korrekt...