Kalender

fredag, mai 21, 2010

Før kampen: Vardeneset 2

Jeg har en følelse av at vi kommer til å vinne denne kampen. La meg forklare:




  1. Det er hjemmebane
    1. Vi er gode på hjemmebane. Vi har en spillestil, teknikk og spillermateriale som passer fint til banen. 
    2. Vi har hjemmepublikummet i ryggen - alle de 14 faste som møter. 
    3. Vi vet når solen er på sitt laveste og har dermed en fordel når vi skal velge side før kampstart.
    4. Det er kun vi i hele divisjonen som spiller med så myke baller (fotballer altså) som vi gjør. Vi vet hvordan en bløre (evt. en blære) skal behandles. Umulig å pumpe opp ballene da kompressoren er ødelagt. 
    5. For Stavangerfolk kunne Sviland lik så godt vært i utlandet. Avstandene oppleves som enorme når man må reise lenger sør enn Kvardrat.
  2. Viking spiller kamp
    1. Vi vinner alltid når vi spiller samtidig med Viking. Om dette skyldes at bortelagene heller prioriterer Viking Stadion enn Sviland Stadion vites ikke. Samme kan det uansett være.
  3. Vardeneset har A-kamp på tirsdag
    1. Denne, kombinert med pkt 1.5, er  er trolig hovedgrunnen til at dette er en sikker Hjemmeseier. De beste spillerne må trolig stå over denne kampen for å være fit for fight for A-laget. Dermed er det trolig en del faste b-lagsspillere (med ork for langtur) og en god dose juniorspillere som tar den lange turen.   
Når så dette er sagt skal det sies at Vardeneset har både bompengebrikke, kart og GPS og skal i så måte ikke ha noen store problemer med å krysse kommunegrensene. At de også er en av de bedre klubbene i Stavanger på ungdomsarbeidet gjør det ikke mindre skummelt at de kommer med en bråte juniorspillere. 

Nei, her er det bare å snøre sammen riktig sko på riktig fot, sende ballen til en hvit en og putte den i mål. Ballen altså. Fotballen.
Kampen spilles på mandag 24.mai kl 1900. 

Ingen kommentarer: